2009. augusztus 20., csütörtök

A legrosszabb képek

Mai nap nem vagyok képes semmilyen értelmes tevékenységre, szóval most jöjjön egy kis ízelítő a képgyűjteményemből. Mindenkiről azt a felvételt válogattam ki, amelyik számomra a legelleneszenvesebb, vagy leginkább nevetséges.
Egyvalamit azonban általánosan kijelenthetek: a mostanában készült képeket elég nehéz a régi dolgaikhoz mérni. A korai képeiket elővenni számomra mindig kiapadhatatlan humorforrás.


Kezdjük Shin-nel. Még véletlenül sem tudnék még egy olyan dolgot mondani, ami ennyire nem illik az ő visszafogott természetéhez, mint ez a túlhidrogénezett haj és az erős smink.


Nao-ról elég sok vicces felvétel forog közkézen. Ez rettenetesen röhejes. Olyan, mint egy felfúvódott és kipukkanni készülő béka.


Isshi ezen olyan, mint egy kis gonosz gnóm. Na és könnyűszerrel össze lehet számolni az összes ragyáját a smink alatt.


Akiyáról elég nehéz rossz képet találni, mivel ő smink nélkül is babapofi, na meg szokott olyan grimaszokat vágni, mint pl. Nao. Ez a kép ugyanabból a sorozatból való, mint a Shin-es, és hát... túl sok a vakolat.


Leader-samáról sincs túl sok előnytelen kép. Sokáig töprengtem azon, hogy vajon miért utálom annyira ezt a fotót. Ezen határozottan olyan, mint egy korai Boy George cosplayer (ha valakinek ez a név már nem mond semmit, akkor megtekintheti itt).

Ha valaki tud még ennél is rettenetesebb képeket az együttes tagjairól, ne habozzon megosztani velem. Mindig szívesen fogadom.

6 megjegyzés:

  1. Jajj majd én keresek neked Akiyáról rossz képet >_< Csak találjam meg azt a borostás képét :D

    VálaszTörlés
  2. Na igen meg is találtam^^
    Szerintem Ez a legrosszabb kép Akiról amit valaha láttam:
    http://i142.photobucket.com/albums/r108/floraligeti/kedvencem/651.jpg
    Remélem most mindenki elpártolt és marad az enyém hehe;)

    VálaszTörlés
  3. Huhú.... hát annyira ez sem rossz. Amúgy is a tiéd lehet Aki, én csak Isshiért ütök xD

    VálaszTörlés
  4. Hoztam már én is egy pár borzalmas képet.
    Isshi: http://img.photobucket.com/albums/v179/xicolee/cddeta5.jpg
    http://i166.photobucket.com/albums/u108/king_myv/PSC%202009/pscarena0021b.jpg
    Az első még a korai időkből való, szerintem borzalmas; a második pedig a januári Peace & Smile backstage képei közül való. Isshinek szörnyen áll, ha grimaszol!
    És akkor egy bónusz Izumiról, az egyik 2008-as Shockwave magazinból: http://i96.photobucket.com/albums/l189/dreamofphoenix/My%20Scans/Kagrra7.jpg
    Izumi ezen a képen rettenetesen kövérnek tűnik, vagy csak én látom annak.

    VálaszTörlés
  5. az első képnek van egy kis Lady Gaga-s beütése....:D...az utolsó képen pedig Leadernek le van lapulva a haja...talán az a furi benne...:P
    Anna Blake: szerintem a második link Isshiről nagyon édes:>

    VálaszTörlés