2010. október 23., szombat

Bemutatkozás

Sziasztok!

Nos, mind andreya említette, én lettem az új társszerkesztője a blognak, remélem, meg lesztek velem elégedve :)

Na, akkor pár infó rólam.

nanoushka vagyok, polgári nevemen Johanna, azon belül is Hanna. Lengyel származású vagyok, és büszke rá. Már lassan másfél évtizede rontom a levegőt a földön, sokak nagy örömére, illetve néha bánatára is. Jó tulajdonságaim közé tartozik, hogy van eszem, jól teljesítek az élet szinte minden terén, amit általában jól fogadnak, illetve az, hogy jól beszélek angolul. Szerintem nem vagy különösebben szép, de mindenkinek meg van rólam a saját véleménye. Eléggé egyedi világnézetem van. Rossz tulajdonságaim közé tartozik, hogy sajnos dohányzom, ha néha elkap a hév, igen válogatott magyar szavakat használok a kommunikációmban, illetve, hogy művészlélek révén elég hamar felkapom a vizet és nagyon érzékeny vagyok. Majdnem 7 éves csellista pályafutásom során megtanultam, hogy a komolyzenét igen is értékelni kell. Szeretek olvasni, filmet nézni, kritikákat írni, olvasni, rajzolni, zenét hallgatni, főzni, sütni, barkácsolni, ruhákat tervezni, illetve kapcsolatot tartani a barátaimmal, ismerőseimmel, akár postai leveles kommunikáció útján is.

A személyes honlapjaim közé sorolható egy Twitter, egy Blogspot blog, egy Last.fm, egy mondo, egy myspace, egy YouTuBe, egy livejournal, egy Ameba, egy ORICON, és még ki tudja, hányféle profil. Azt hiszem, párat meg is osztok :) Ja, és nem venném rossz néven, ha Twitteren followolnátok, illetve, ha teszik a Blogspot blogom, rendszeres olvasóim lennétek :)

Twitter : http://twitter.com/AiriCandee/
Ameba : http://ameblo.jp/nanoushka/
Blogspot : http://nanoushkamennijapan.blogspot.com
YouTuBe : http://youtube.com/yohicsek1990/

És egy kis reklám, ahol szintén adminként vagyok jelen (lól):

http://girugameshhungary.blogspot.com/
Bármily nemű kéréssel, kérdéssel az alábbi e-mail címen értek el : beres.johanna@gmail.com

Itteni munkásságom javarészt abból fog állni, hogy kritikákat írok a Kagrra, no Su tévéepizódokról, kíméletlenül :D Illetve fordításokat fogtok tőlem látni, valamint ezen oldal angol ikerpárjának adminjaként fogok munkálkodni.

Remélem, hasznomat veszitek majd, és pozitív visszajelzéseket kapok az alkotásaimmal kapcsolatban :)


nanoushka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése